RootBeer

Standard

En läsk som de flesta som sett en amerikansk film någon gång hört talas om, men hur är den då?

Hur smakar det?
Det jag bäst kan likna smaken med är lukten av Ginsengrot, hur det hjälper dig vet jag dock inte. Det skall dock smaka Sarsaparill, något som jag inte vet om jag smakat på något annat vis än i denna drycken. Inte världens bästa smak i den här munnen dock, den känns väldigt ”tjock” att dricka. Inte alls speciellt uppfriskande. Antagligen en dryck som man måste ha barndomsminnen ifrån för att uppskatta till fullo.

Vart hittar jag läskeblasken?
Har skådats på ICA affärer som har en import avdelning vid läskhyllan. Kan finnas på andra affärer som importerar drycker också.

Slutsats
Detta är en väldigt märklig dricka. Jag skulle vilja säga att det är endast amerikaner som gillar det här men med tanke på att läskeblasken har funnits på den svenska marknaden i cirka tio år. Men detta är inget som jag tycker om att dricka. Jag tycker dock att alla borde prova bara för att smaka på något som amerikanarna håller varmt om hjärtat. Och enligt Svenska Wikipedia så smakar klassikern Jenka av samma rot, så gillar du jenka kanske du tycker detta är acceptabelt.

Slutbetyg

8 reaktioner på ”RootBeer

  1. Göran Andersson

    Synd att de flesta am. läsk är så söta. Tycker smaken ändå är okey.
    Jenka som sagt och jag är väl tydligen lite amerikansk i smaken eftersom jag gillar de flesta smakerna från ”over there”, som jag har provat (utom DEW)
    G.S.A.

  2. Noah

    Detta var min första rootbeer som jag smakade, fyfan. Känns som en mild version av listerine… Denna avskräckte mig från att smaka rootbeer ett bra tag, men när jag provade boylans version av rootbeer smakade den helt annorlunda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s