Oskar Sylte – Pære

Standard

En pärondricka från Oskar Sylte med en väldigt anonym etikett, hur anonym är smaken?

Hur smakar det?
Som med alla andra läskedrycker från Oskar Sylte så luktar det riktigt starkt, men det luktar ett bra starkt. Det luktar naturligt och friskt och man tänker ”nu skall mina smaklökar få dansa” men sen tar man första klunken och tänker ”va? var det allt?”. Jag gillar läsk med päronsmak, päronsoda är nog min favorit av alla olika sodasorter, men detta är ganska tråkigt. Det smakar inte tillräcklig med päron, jag känner att smaken finns där i bakgrunden men den gör inget större framträdande. Den har en väldigt kort eftersmak, så man hinner aldrig riktigt känna att man dricker något som smakar av päron mer än på lukten.

Vart hittar jag läskeblasken?
Det är lite svårare att svara på, det verkar vara lite av en nationell läskeblask men än så länge har jag endast sett den i Kristiansands området.

Slutsats
Missförstå mig nu inte, det smakar av päron, men bara inte så mycket som jag skulle önska. Den lilla smak som faktiskt finns är väldigt naturlig och frisk men bara lite anonym. Lukten är läskeblaskens största karaktär, på gott och ont, eftersom man tror att det skall smaka som det luktar. En okej dricka som inte gör något märkvärdigt.

Slutbetyg

Annons

En reaktion på ”Oskar Sylte – Pære

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s