Julmusten är här!

Standard

Nu har julmusten börjat trilla in i butikerna lite här och var i landet och jag har själv nu inhandlat, för mig, årets första julmust. Ekfatslagrad är lite vuxnare i smaken än många andra julmustar och faller mig gott i smaken. Dock väntar jag med glädje och spänning på julmusten från Grebbestad, enligt mig den godaste julmusten jag druckit. Men det här med julmust kan vara en djungel, vilken tur då att vi har sidan addictedtojulmust.se där min gode vän letar upp fler julmustsorter än vad ni trodde fans och sätter dem must emot must för att kora årets godaste julmust!

Förra året testades 22 julmustsorter och i år har han siktet inställt på 30 stycken! Det kommer bli spännande att följa ”matcherna” och se vilken julmust som tar hem 2010 års pris! Jag skippar själv att skriva om julmust och överlåter den äran till min samarbetspartner. Så vill ni veta vilken must som är bäst och framförallt vilka olika sorter det finns (det finns faktiskt flera sorter än Apotekarnes) så tycker jag ni skall ta er över dit, bokmärk sidan och räkna ner dagarna tills mustfesten börjar! Ni kan även finna addicted to julmust på Facebook

http://addictedtojulmust.se/

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s