Siesta smart – Blåbær og tranbær smak

Standard

En läskedryck som smakar av blåbär och tranbär? Det låter ganska underligt tycker jag.

Hur smakar det?
Jag vet faktiskt inte riktigt vad det smakar, jag är helt förvirrad. Lukten får mig att tänka på tranbär, jag vet inte riktigt vart blåbären gömmer sig. Smaken är som dåligt, billigt, gelatin godis. Godis som bara har angett smaken ”frukt” eller ”sött”. Det kan hända att det finns någon smak av tranbär eller blåbär här i men jag är faktiskt inte helt hundra på hur tranbär skall smaka, det är inget jag brukar dricka direkt. Håller man det i munnen en stund blir det ganska bittert efter en liten stund och det bubblar som bara tusan. Nej jag fattar faktiskt inte riktigt grejen med denna läskeblasken.

Vart hittar jag läskeblasken?
Grans är att bryggeri som skall finnas tillgängligt i hela Norge.

Slutsats
Detta är märkligt, jag vet inte riktigt vad jag skall sätta på denna drickan. Den var väl inte direkt äcklig, men den var inte speciellt god heller, men den var nog lite äckligare än den var god tror jag. Lukten är av tranbär men smaken är som sagt av billigt godis och efter halva flaskan får jag en lite illamående känsla i magen, vilket inte direkt kan räknas som ett plus i kanten. Nej, jag tror detta var en ganska stor miss av Grans faktiskt, men det finns säkert någon dåre som gillar den.

Slutbetyg

Annons

En reaktion på ”Siesta smart – Blåbær og tranbær smak

  1. Mosnter-Sebbe

    Finns en anledning till att Siesta inte är gott, den heter just Siesta (tupplur på spanska), inte Fiesta (fest på spanska)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s