Monster Assult

Standard

MonsterAssultPopulära energidrickan monster går till anfall, frågan är om det blir seger eller nederlag

Hur smakar det?
Det doftar lite som piggelin faktiskt när man öppnar burken, men som piggelin bladat med något annat som jag inte riktigt kan sätta fingret på, piggelin blandat med något rött? Förbryllande. Smaken är sötsliskig som monster brukar vara, det smakar ”klassiskt bubbelgum” och tankarna om piggelin försvinner nästan helt ur bilden, tills eftersmaken kommer, då smakar det precis som att jag just tuggat i mig en av de ikoniska isglassarna. Möjligt att det finns en underton av körsbär, något jag känner efter den tredje klunken och ju fler klunkar jag tar desto mera tänker jag på körsbär.

Vart hittar jag läskeblasken?
Bör finnas i välsorterade matbutiker

Slutsats
Detta är en väldigt intressant dricka, den byter smakkaraktär hela tiden och kommer med nya överraskningar. Sötsliskigt som bara den dock, något som iaf stoppar mig från att njuta av hela burken. En 250ml version av drickan hade varit alldeles lagom, detta blir bara för sött och för mycket efter en stund.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s