Afrikavecka!

Standard

Som ni kanske minns så hade Läskeblask.se en ”agent” i Afrika i början av året. Agenten i fråga spenderade en vecka i landet känt som ”The Gambia” och tog med sig en del spännande läsk därifrån.

Drickan som inleder Afrikaveckan är en väldigt speciell läskeblask tillverkad i det lilla lokala bryggeri ni ser på bilden ovan och denna kommer att publiceras imorgon (Måndag). Resten av veckan kommer erbjuda två tester om dagen hela veckan ut, med drickor som är inhandlade i Gambia. Dock är inte alla drickorna inhemska till regionen, några drickor kan även kan köpas i andra delar av världen, men det alla har gemensamt är att de är nya för denna sidan och att de är köpta med Gambianska Dalasi.

Funny story: Tydligen var en av drickorna oerhört eftertraktad av lokalbefolkningen, då en burk blev stulen av en städerska på hotellet medan agenten var ute och klappade apor i den Gambiska bushen. En konfrontation senare och drickan återvände till dess rättmätiga ägare, så det kan bli.

Mbe Jela saayiu

Annonser

En reaktion på ”Afrikavecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s