Fanta – Pineapple

Standard

Fanta PineappleVisst hade vi Fanta ananas i Sverige? Vart tog den vägen egentligen? Jag saknar Fanta ananas…

Hur smakar det?
Nog doftar det ananas, galet mycket ananas också, nästan så det sticker lite i näsan. Jag för burken till munnen och har förväntningarna uppe på max, tar mig första slurken och… tvi vale! Vad är det här?! Det som doftade så gott! Nej smaken är helt fruktansvärd, inte alls som jag minns den. Det smakar knappt av ananas, det smakar bara något konstigt sött kemiskt som vägrar släppa. Och det blir värre, för sen kommer eftersmaken. En konstig besk eftersmak som för tankarna till någon dricka med kinin, det absolut värsta jag vet. Nej detta är verkligen inte som jag minns det, besvikelsen är total.

Vart hittar jag läskeblasken?
Svårt att säga, har sedan flera år försvunnit från den Svenska marknaden. Just denna är inhandlad i Gambia, bryggd i Algeriet.

Slutsats
Hela min värld har rasat samman, nej så allvarligt är det väl inte, men jädrans vad jag såg fram emot denna drickan. Jag kommer ihåg hur Fanta Ananas var min absoluta favorit förr i tiden och doften av denna drickan gav mig verkligen hopp. Men själva smaken var fruktansvärd, det finns inget som räddar denna drickan. Nu kan de vara så att det var något fel på just denna, jag hade bara en så det är svårt att testa. Men den har stått kallt mest hela tiden, var inte över sitt bäst före datum och hade inga hål i burken. Så tills dess att jag hittar en annan att testa får betyget bli satt efter denna smakupplevelsen. Det gör nästan ont i själen att ge den detta betyget…

Slutbetyg
laskeblaskburk_nej

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s