Spendrups skickar väldoftande låda

Standard

I går ringde det i mobilen ”Hej, det var från DHL, vi har en leverans till dig från Spendrups, det är ett träd, eller tja, en buske, en växt är det”. Jag undrade såklart vad detta kunde vara och väntade med spänning på leveransen som skulle ske idag. Och vid lunchtid så ringde det på dörren, där står en yngling med en stor låda på en pallkrage och ber mig signera på hans lilla handdator att jag tagit emot paketet.

Jag kånkar in hela rasket i vardagsrummet och börjar småskratta lite åt den ganska märkliga försändelsen. Sedan följde cirka 15 minuter av stön och stånk när jag utför en snudd på arkeologisk utgrävning av den OERHÖRT omsorgsfullt paketerade varan:

SpendrupsLåda

Ni ser kanske redan nu vad det är för något, det är ett litet träd, ett litet apelsinträd för att vara mera precis. Det verkar växa något på trädet också, något läskande.

SpendrupsLokaCrushApelsinTräd

I den omsorgsfullt paketerade lådan hittade jag ett träd, med två apelsiner, två läskeblaskar och ett brev. I brevet går att läsa att detta är lanseringen av en ny smak till Spendrups hyllade läskeblask ”Loka Crush”, som nu alltså dyker upp med smak av apelsin.

”Är du sugen på något nytt, fräscht och läskande? Inför sommarsäsongen lanseras nu en femte medlem i Loka Crush-Familjen med den efterlängtade och somriga smaken apelsin. Nu finns ännu ett hälsosamt alternativ till läsk med enbart naturliga ingredienser – helt utan konserveringsmedel, färgämnen och sötningsmedel.”

Utan tvekan en av de roligaste leveranserna som kommit hit och det skall bli spännande att korka upp och ta sig ett par klunkar i den trevliga vårsolen. Måste även notera att blomdoften som spred sig i huset efter att lådan öppnats var ljuvlig! Nu börjar bara äventyret med att lista ut hur man håller en sådan fin planta vid liv… Får nog ta mig en tripp till blomsterlandet och ställa några väl valda frågor.

Lansering av Loka Crush – Apelsin sker vecka 13 och en recension på läsken kommer upp imorgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s