Soda Nation månad på läskeblask.se

Standard

För ett tag sedan fick jag nys om en nyöppnad butik i huvudstaden som endast säljer läskeblask, kallad Soda Nation. Självfallet var jag tvungen att planera in ett besök till denna butik snarast möjligt och i augusti i år gjorde jag ett besök på söder i stockholm och hittade således himmelriket på jorden.

SodaN_IG

Sodanation.se    |    Soda Nation FB    |    Soda Nation IG

Hela september kommer ägnas åt att smaka mig igenom lådan med läsk som jag införskaffade hos Soda Nation. En spännande och gourmet-klassad läskeblask varje dag, så länge lagret räcker (24-flaskor = 24 dagar).

Passar även på att veva igång läskeblask.se på Instagram (efter diverse påtryckningar) där jag skall göra mitt bästa att dela med mig av allahanda olika läskeblaskrelaterade små bilder/filmsnuttar. Så följ gärna läskeblask på instagram!

new_instagram_logo-1024x1024instagram.com/laskeblask.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s