Real Soda – Leninade

Standard

leninadeJoin the party! Och andra träffsäkra humoristiska texter pryder denna läskeblask designad för bolsjeviker med ett sinne för humor

Hur smakar det?
Doften känns väldigt ”lemonadig” med det menas stark närvaro av citron. Smaken förväntade jag mig smaka något i stil med Fanta lemon, men jag får genast bakslag av något jag endast kan beskriva som kinin, eller kanske är det grapefrukt? Beskt är det iaf, beskare än det är syrligt. Citronen finns där, helt klart, men det känns som att de blandat i citronen med skal och allt. Desto fler klunkar jag tar desto värre blir det. Drickan är bara besk i min mun och den lilla njutning som finns av sötman försvinner snabbt så fort eftersmaken kommer. Sitter man tillräckligt länge med eftersmaken så kommer det en söt citron tillbaks på slutet, som ger hopp om inte annat. Men sen när man tar nästa klunk är det bara en besk historia igen som mina smaklökar inte tycker är speciellt trevlig.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes hos Soda Nation i Stockholm.

Slutsats
Okej, många älskar denna drickan. Om det är tack vare smaken eller utseendet (eller kanske 50/50) vet jag inte, men att den är populär är det inget tvivel om. Flaskan är riktigt rolig, fullt med små skojiga texter som gör narr av den forna sovjetunionen (eller broderlig kärlek, beror kanske på vem som läser flaskan) och hade detta varit ett betyg på själva konceptet hade det varit en fullpoängare. Men smaken kommer jag inte överens med, den har en beska jag absolut inte uppskattar och jag kan inte skaka känslan av citronskal. Smaken är bekant som baken och nästa person som dricker den kanske tycker detta är det godaste sedan Coca-Cola, vilket står personen helt fritt att tycka. Men för egen del så kan jag knappt tömma flaskan, så det blir väl gulagen för mig, illa.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s