Femhundra läskeblask!

Standard

500laskeblask

Femhundra läskeblask, druckna och recenserade. Vilken resa det varit! Läskeblask nummer 500 blev Hjortrongranat, en läskeblask som sedan länge legat öronmärkt för just denna lite hedervärda plats då jag hade på känn att detta skulle vara en speciell dricka.

Tillsammans har vi upplevt drickor med smak av Tysk Currywurst, Kokos, Myskmadra och Lakrits. Vi har haft höga berg, såsom Cicero – Chocolate Raspberry Truffle Soda, Ebeltoft Gårdbryggeri – Rabarber och Louks – Sour Cherry. Men också djupa dalar med: Hype Energy – After Dark, S&M Feelgood Factory – Holy Moly Energy och Sanpellegrino – Chino bara för att nämna några.

Vad händer härnäst på läskeblask.se? Samma som innan, mer läskeblask! Kylskåpet är fortfarande fullt av spännande drickor från världens alla hörn och med butiker såsom sodanation kommer det inte råda brist på ny läskeblask att testa!

Nästa milstople att sikta in på är siffran 750, något som faktiskt inte känns så avlägset som det kanske låter.

Ett stort tack till alla egenföretagare, bryggerier, eldsjälar, släkt och vänner som gjort detta möjligt. Även ett stort tack till alla som läser, gillar och delar recensionerna. Vare sig det sker här på hemsidan, på facebook eller på instagram. Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s