Tipsa

Sida

Detta är ”Tipslådan” där ni som läsare kan lämna förslag på läskeblaskar som inte har testats på denna sidan. Det finns inga direkta regler annat än att man håller sig till det som kategoriseras som läskeblask enligt sidan:

”Det måste vara kolsyrat för att kvalificera som en läskeblask, alkoläsk räknas inte som en läskeblask.  Detta är en sida som strikt testar vanlig läsk. Om du köper en saft och sedan kolsyrar den är det inte en läskeblask. Energidrycker räknas till avdelningen läskeblask då dryckerna är kolsyrade. Alkoholfri cider ligger i gråzonen, men vi har valt att inte ta med dessa som läskeblask i dagsläget”

Och det kan vara fördelaktigt om läsken som tipsas om går att få tag på i Sverige, så läskeblask ni funnit i utlandet kanske inte är att föredra.

Hur lämnar jag ett förslag då?
Jo det gör du genom att du skriver en kommentar på denna sidan. Försök att ge såpass mycket information som möjligt, såsom inköpsställe och självklart namn på drickan, så att vi kan hitta den och testa.

Så på förhand vill vi säga: Tack för tipset!

160 reaktioner på ”Tipsa

 1. Du borde prova Monster, den gröna sorten.
  Den tycker jag är väldigt god.
  Du borde även testa Life Energy/West Energy om du skulle råka hitta den.

 2. Billy

  Jag tycker helt klart att ni borde prova Mountain dew. Jag drack det när jag var i USA och herregud vad gott det var! Det är Väldigt populärt i USA, det kan mäta sig med Coca-cola. Det smakar friskt och fruktigt, Kan dock inte riktigt avgöra om det är Päron man känner eller nåt annat. Drycken är iallafall grön. Jag hittade 33 cl burkar på Ett stort varuhus här i sverige. Tack för mig.

 3. Jag skulle bara rekommendera Monster Ripper (med det gula M:et, som borde finnas på ICA och Willy:s (där jag hittade den) och en tysk Cola-apelsin-mix kallad Mezzo Mix.

 4. LuDDeb0iiii^^

  ett tips är Mountain Dew Voltage! ja köpte den på ICA i importhyllan, den var god som in i h-lvete!
  BTW vet nån vart man kan köpa Nitrous Monster om den finns i sverige?

 5. Sumol är den absolut godaste läsken jag har druckit. Besöker du Lissabon (Portugal) eller råkar hitta den här i Sverige så köp direkt! Finns i flera smaker, jag föredrog apelsin och jordgubb.

 6. Monster-Sebbe

  Prova genast monster khaos (orange)!!! (Tips: Hittat i en ” Time-kiosk ” vid donken o Q-Star-macken innan E4:an i Mjölby, vid vägen mot Eksjö)

 7. Monster-Sebbe

  Jag skrämmer dig väl inte om jag säger att du kan ta o prova Burn Juiced, Rockstar Juiced (orange burk) o Rockstar Punched (grön burk)

 8. Chrille

  prova Vira blåtira. drack en klunk för några veckor sen
  först smakar den skumt o sen känner man en smak av skumbanan
  men ja drack bara en klunk de var min kompis dricka så ja är inte säker

 9. ems

  Åk till Finland och inhandla läskedryck. Finns en fantastiskt god ananasjaffa som är en light-läsk men ändå väldigt god. Sen har de annat roligt som banan-läsk, muusta-apelsiinii-läsk etc.

  Riktigt kul!

 10. Mephistopheles

  SanSao! Den som nu har försvunnit, lär väl finnas i andra länder.

  Japan har också mycket intressanta smaker (Fanta Yoghurt t.ex.) men ja, det kanske är lite jobbigare.

 11. Lol

  Ni har redan testat Bomba energidryck men bara den blåa som alla verkar hata men det är inte bara i Danmark men jag tycker ni borde testa svartvinbär eller original av den granat formade drycken!!

  • krillelille

   Din önskan är min lag! Det står faktiskt 2st Bomba i kylen sedan några månader, har bara inte kommit mig för att smaka dem ännu 🙂

 12. Willoz

  Ni borde test Uludag Gazoz och Mtn Dew voltage. Mtn Dew voltage är min favorit läsk och Uludag Gazoz är en kul läsk att testa den är från Turkiet. Jag har bara druckit den en gång och den är jätte god. Jag köpte min Uludag Gazoz i Rinkeby och jag har inte sätt den någon annanstans.

 13. Göran Andersson

  Hammars Bryggeri norr om Motala har god läsk. Banan, Ananas, Passion, Loranga, Cuba Cola, London Grape Tonic, Blodapelsin, Trocadero, Porthello, Krusbär, Smultgubbe, Enebär, Päron, President, Fruktsoda, Champis, Dansk Citron, Hallon, Smultron, Socker & Mangostan. Prova de är suveräna. Östenssons affärskedja säljer i Motala, Borensberg, Skänninge & Vadstena.
  Vasa Bryggeri AB Sundsvall. Tillverkar nostalgiläsk. Drink 21, Cuba Cola, Guldus, Haiwa, Loranga, Portello, Siddni, Rio Blodapelsin, Trocadero, Vira Blåtira, Bordsdricka & XS Cola. Säljs ner till strax söder om Stockholm.
  Mora Bryggeri AB tillverkar: Äppelgulden, Spanja, Anjola, Mora Portello, Trocadero, Socker, Hallon, Päron, Mora Fruktchampanje & Fruktus.
  M.v.h.
  G.S.A.

  • krillelille

   Jag har faktiskt försökt kontakta dessa bryggerier ett flertal gånger med en fråga om jag kan få köpa deras produkter för att recensera dem. Inget av dessa bryggerier har svarat en enda gång dess värre. Så hur jag skall komma över dessa drycker är för mig ett mysterium då geografin sätter stopp för mig.

   Men skam den som ger sig eller hur?

   • Göran Andersson

    Jag skickade faktiskt efter min barndoms läsk ANJOLA (7 st) från Mora Bryggeri utan problem. Jag köpte 12 st totalt (7 + 5 andra olika) i 50 cl PET. Totalt med frakt gick det på 334 kr. Lite dyrt kanske men vad gör man inte för en nostalgitripp?
    G.S.A.

 14. robin

  ni borde prova Boost. Det är en energidryck som ligger på 1liter.
  Jag hittade min på Hemköp, vet inte om den finns på fler ställen

 15. Filip H.

  ”Hello Kitty” läsken är en väldans god hallonläsk som jag tycker borde vara värd att testa. Den är inte bara väldigt god, utan rolig och lite annorlunda att dricka eftersom det är Hello Kitty på 🙂

  Jag köpte mitt exemplar på min lokala livs, och den bör nog finnas på andra liknande ställen.

 16. Salingo

  jag har några burkar White rock vanilla cola som jag vill bli av med. jag har några burkar till er. jag har sett att ni inte denna läsk White rock vanilla cola. Vill ni ha några burkar? så kan ni höra av er till min mail! så skicka till er! 😉

 17. JockePocke

  Vill tipsa om en dricka som heter Guarana Antarctica, en riktigt supergod läsk. Den är ganska ovanlig i butikerna men finns att beställa från Hemberga Brunn AB (http://www.hembergabrunn.se).

  De har även en hel del andra drickor, bl.a Sumol (Apelsin, Mango och Ananas-variant) och Mountain Dew Voltage som några andra tipsade om tidigare.

  Direktlänk till dessa drickor: http://www.hembergabrunn.se/shop/grejor.asp?sidan=33cl%20Returburkar&label=L%E4skedrycker

 18. Zorbeltuss

  Jag skulle vilja rekommendera de tre nya smakerna av extreme cola, cherry, vanilla och lime. De är alla väldigt goda.
  Jag undrar bara varför de bytt burk till en mer energiburksliknande sådan, nu när jolt är ”tillbaka” känns det som ett riktigt dåligt drag.

 19. Hej Läskeblask.se !!

  Jag var precis på Hemköp och kollade bland deras läsk efter nya fuldrickor och köpte med mig hem följande groggvirke i höga 33 cl burkar för 6 kronor+pant/burk:

  Extreme Cola
  Extreme Cola Cherry
  Extreme Cola Vanilla
  Extreme Lime

 20. William

  Tja jag tycker ni borde testa Volt Cola ser exakt ut som Jolt cola burken gjorde och görs i samma fabrik som jolten. Den kom till sverige V. 42 jag köpte en idag men har inte smakat den ännu. Man kan köpa den på Rinkeby Livs och jag tror att den finns i fler butiker.

 21. Olle J

  Först vill jag tipsa om min absoluta favorit läsk, Irn bru från skottland, smaken på den är väll lite olika från person till person, jag tycker den smaka clementin, lite vanilj och lite den där swepes citron.

  sen vill jag varna för xs-cola, man kan tro att det e crystal pepsi när man ser den på hyllan men icke sa nicke, det e vatten med en lät cola smak ( med lätt menar jag då så som alla smaksatta vatten smaka)

 22. Gunilla Sjöholm

  Hejsan

  Måste berätta att jag har en lite ovanligt läsk, som heter Orbitz, kommer från Canada, och som jag köpte för ca 10 år sen i en affär som heter Konfektasken. Varför jag sparat den är för att det är tuggomipluttar som flyter runt i flaskan, och ser ganska så fräckt ut, för dom svävar jämnt i hela flaskan och sjunker inte till botten. Den var inte länge i butiken, för den drogs in p g a inte bra med tuggomi i läsken men fräckt är den. Ha de

 23. Olle J

  Hej igen
  Vill tipsa om min nya favorit energidricka, Magic, den vanliga (blå för jag såg att du hadde testat den röde) igentligen tror jag inte den smakar så olikt alla andra men den saknar taurin så jag tror på så sätt får den lite mildare och godare smak, varm rekommendation

  Testa också den gröna, inte för den e go, utan mest för det e kul att läsa dom som ni inte tycker om 😛

   • Olle J

    Har sett den på en del coop forums, men jag brukar köpa den på en affär i göteborg, där dom måste ha köpt från nått konkurslager för där säljer dom de för 5 kr

 24. salingo

  Jag köpte en cola som ni inte har provat eller recenserat än som heter stars & stripes cola som är en läsk som är importrad från USA inte av grays av en helt annan import som jag vet ej vilken importör det är. Det är en inte så vanlig läsk från USA som vi sverige inte vet något om. jag köpte denna läsk i en livs butik i Bergshamra i Sverige. Jag kan skicka några burkar om ni vill ha men det beror på om de finns några burkar kvar i butiken. Det fanns inte så många kvar när jag köpte dem. burken är röd med blå ring där det står star & stripes det står cola utanför ringen med lite bubblor. Har någon av er sett den cola och smakat den eller hört talas om den?
  länk här: http://en.wikipedia.org/wiki/Stars_%26_Stripes_(soft_drink)

 25. gustav

  Har testat en vidrig dricka vid namn vira blåtira tycker du ska resensera den
  smakar tandkräm och finns att köpa på coop, hemköp osv.
  tack=)

 26. gustav

  ska bara säga att åk till tyskland om du vill ha billig dryck tex, mezzo mix för 7kr +pant och cocacola vanilla för 7+pant i flensburg på sky

  • Aron

   Jag saknar också Champis och Pommac. Nog måste de testas? Särskilt Pommac är ju en hörnpelare i det svenska läskköket, allmänt erkänd rikslikare i genren champagneläsk – den borde vara lika självklar att recensera som t.ex. Coca Cola. (Och jag noterar med en häpen blinkning att då finns ändå Pommacs vanskapta kusin från landet Trocadero med i rullorna, dessutom med ett, hur ska vi säga, väldigt högt betyg.) Detta är en lakun ni får rätta till snarast. I övrigt stort tack för sidan!

 27. William

  Jag tycker du borde testa den nya Fanta Strawberry and Kiwi såg den för första gången igår och kände mig tvungen att köpa den. Den var faktiskt rikitgt god. Finns att köpa på Pressbyrån och jag är nästan säker på att den finns på ICA och Coop.

 28. Noa

  Monster Rehab är ny i Sverige, fin smak av Ice Tea och bör drickas iskall som en törstsläckare.
  Kolla på närmaste Coop Forum/Ica Kvantum i energidryckshyllan. 9/10 🙂
  (Ingen kolsyra)

  • krillelille

   Skall ta och leta efter den 🙂 Men tyvärr kan den inte recenseras om den inte är kolsyrad 😦 Men tack för tipset! Jag älskar iste

 29. gustav

  Det finns en vit cola deen heter typ cola XL och är helt utan calorier och ska va värdens nhyttigaste dricka. ganska god faktist. finns på coop

 30. salingo

  du borde prova Burn blue / Burn day jag har smakat den är väldigt god. Den är Blå. Den är ny i Sverige. Den finns att köpa på ica, hemköp, willys, coop och andra koisker. på ganska många ställen. testa den!

 31. masj

  Tipsar om en fanta som hittades i frankrike
  fanta tropical (nej, inte exotic)
  vet inte om denna kan klassas som ”läskeblask” när den är ”sans bulles” (utan bubblor – franska) men tipsar för att det är just fanta.
  den är gul-orange om nån undrar, lite mer orange än orginal appelsin

  • krillelille

   Tyvärr faller den under ”inte läskeblask” iom att den är stilla, men jag skall hålla ögonen öppna och se om mina agenter ute i europa kanske kan skicka mig ett exemplar bara för att det kan vara skoj att smaka ^^

 32. Hej !!

  Har ni testat Stars & Strps läsk ??

  Dom har Stars & Stripes Cola, Dr Strips, Lemon & Lime, Pineapple, Strawberry, Sweet Orange. Det kan finnas fler i i deras sortment. Det är Cott Beverages i USA som gör dom. cott.com

 33. salingo

  Åk till stockholm där kan hitta massa läsk som i butikerna som enlish shop, Usagodis, Hötorgshallen (läsk från lite olika länder mest från latinamerika) och goodstore även urban deli som ligger brevid i Stockholm. finns några läsk i de flesta matbutiker ock kiosker. LÄSK!

 34. masj

  var i finnland och drack följande titlar: mumin hallon, smurfi päron, fanta mandarin, angrybirds exotic, angrybirds tropic. fanns även flera fanta smaker som tex annanas…

 35. masj

  detta är inget tips men vill bara notera att cocacola cherry har börjat producerats i sverige (igen?) köpte på mig 15 burkar igår och hoppas att de börjar med pet snart (om de inte redan har).

 36. JoltAddict

  Som jag ser på din profilbild,krillelille. Så måste du gillat Jolt. Recensera Volt Cola nu! Det är Jolt Cola originalreceptet fast dom har lagt i mer koffein 32mg/100ml istället för 20mg/100ml.
  Smakar inte riktigt exakt som Jolt (såklart) men det är nästan så nära man kan komma!

 37. Andreas

  Hej! Vilken kul sida, intressant att se så många olika drycker testade, och från olika delar av världen!
  Märker dock att ett par viktiga drycker saknas; framförallt Siddni, en läsk med smak av passionsfrukt. Tror att den bara tillverkas i Sundsvall, och är tyvärr inte helt lätt att få tag på, inte ens här i de nordligare delarna av landet. Nästa klassiker är Guldus, äppelläsken som funnits hur länge som helst, men som heller inte verkar finnas att köpa överallt.
  När jag ändå skriver, borde jag kanske nämna den norska drycken Champagnebrus också, nåt av det godaste pengar kan köpa, enligt mig i alla fall…

  • Krille

   Hejsan, kul att du hittat hit 🙂

   Om du lyckas ta reda på vart man kan köpa de där drickorna du talar om så får du gärna maila mig så jag kan göra ett försök till att införskaffa dem 🙂

   Angående Champagnebrus så har jag faktiskt smakat den, det är en ganska vanlig dricka i Norge. Söker du på ”Julebrus” här på bloggen så finner du ett antal läskeblaskar som smakar just ”fruktchampagne”, vilket är precis samma dricka som annars på året går under andra namn. På tal om namn, Champagne brus får det faktiskt inte heta längre, tack vare EU. Champagne är namnskyddat till just riktig champagne så de norska bryggerierna som gjorde Champagne brus (Hansa och Grans) fick byta namn på sina produkter. Grans ”nya” champagne brus heter bara Champ (https://laskeblask.se/2010/10/28/grans-champ/) och Hamars Champagne brus vet jag inte om den finns året om, men den finns som julebrus: https://laskeblask.se/2011/12/15/hamar-lillehammer-julebrus/ och så har du självklart Rignes version av trocadero kallad Villa: https://laskeblask.se/2010/10/13/villa/

   • Andreas

    Ska kika runt lite, och se vart jag hittar de två ovan nämnda dryckerna.
    Det var väl framförallt Villa jag tänkte på med Champagnebrus, och ser nu att den redan finns i listan. Det är en av mina absoluta favoriter, vanlig i Norge, men finns tyvärr inte alls i Sverige…
    Återkommer när jag hittat Guldus och Siddni!

 38. Jonathan

  Prova Blu Day, den borde gå att hitta i vissa turkkiosker runtom i landet. Den är sjukt god, bästa energidrycken som finns enligt mig. 😀

 39. Norrlandstomten

  Hur kommer det sig att ni fortfarande inte har testat Zeunerts julmust? Den kommer utan tvekan att ge Nygårdas bourbonfats lagrade julmust en rejält fight.

 40. Stefan

  Skriver en gång till 🙂
  Du måste absolut pröva Power King 5 smaker finns på Willys!
  Orginal PKn är super god!

  Mvh Stefan

 41. Therese

  Vill tipsa om två energidrycker för testning!
  Ronin & Powerking! Tyckte inte alls om Powerking men jag gillade däremot Ronin! Bara googla ronin energy drink så får du upp bild. Handlade min på Filmkedjan, Handen!

 42. Magnus The Collector

  4 läsker du borde smaka. Jag är själv läsksamlare, så… Den danske läsken faxe kondi som går att köpa i alla danska affärer, maltas nationaldryck kinnie som ibland går att få på systembolaget, den balinesiska shandy smakande läsken green sands som bara går att få i indonesien och a&w sarsaparilla som går att få i USA och smakar jävligt gott. Jag skulle vilja skänka dig ett exemplar av Faxe kondi om det går att ordna…?

 43. masj

  I flera år har läskdrickare bett Coca-Cola Enterprises Sverige AB att relanserar cocacola vanilla och nu har den kommit 😀 hittat den på burk på dollarstore.

  • Krille

   Vad jag kan se så är Razorsharp energy en brustablett med smak av ”välkänd energidryck”, således inte en läskeblask i dess rätta mening. Men pigg det blir man nog ^^

 44. Baron Erik

  Tjenare mannen!
  Jag rekommenderar starkt en mexikansk läskedryck vid namn ”Jarritos”.
  Den finns i alla möjliga smaker som tex. Cola, jordgubbe, lime, fruitpunch mm.
  Men jag syftar mest på smaken mango som är otroligt god!
  Här är länken till hemsidan där man kan köpa den, finns väl andra hemsidor också o köpa ifrån men man måste importera den för jag har ej sett den i någon slags importbutik om man säger så.
  http://www.mexgrocer.com/6293.html
  Finns som sagt i andra smaker om du gärna skulle vilja testa 🙂

 45. Space pimp

  Japanska läsken Ramune från Kimura Drink CO. Den kan köpas på diverse butiker med Japan-import. Min favoritsmak är melon!

 46. Sandra

  Du borde testa Mixxed up från Lidl! Den går tydligen inte hitta på alla Lidl, men något borde du ju kunna hitta. Själv tycker jag att den är oerhört mycket godare än redbull och dessutom mycket billigare! 🙂

 47. Isak Westblom

  Du måste prova mowtain dew blue shock. Jag hittade den i Köpenhamn, det är dock möjligt att den finns någon annan stans också.

 48. Peter Maneter

  Prova och recensera olika typer av ginger beer. Typ Old Jamaica, Bundaberg och Idris. Alla finns på Dagslivs vid Fridhemsplan

 49. Nyckel-Bryggerier Julmust Exklusiv (i stor glasflaska). Hittade den på en lokal ICA-supermarket, men kan tydligen vara lite jäklig att få tag i. Och ganska dyr.

 50. Prova Fanta Mango&Passion och Dr Pepper Zero
  jag köpte bägge på ICA Maxi här i Umeå.
  Burkarnas streckkoder var överklistrade med en klisteretikett.
  Förmodligen en import eftersom det inte stod på svenska på burkarna.
  Riktigt goda bägge två tycker iaf jag 🙂

 51. iamtheshit

  Nu var det ett tag sedan jag var där, men Moussas Orientlivs (det är en VÄLDIGT STOR livsmedelsbutik) vid Bellevue i Göteborg brukar ha sjukt många olika obskyra läsk. Så om ni har någon läsktestare i Göteborg så föreslår jag en vända dit. Dom är väldigt billiga också 🙂

 52. Fentimans olika drycker, Rose Lemonade, Mandarin and Seville Orange Jigger,
  Dandelion & Burdock, Brewed Shandy, Traditional Ginger Beer, Cool Ginger Beer.

  Finns i Goodstore på Skånegatan 92 i Sthlm och Astrid och aporna på Gustav möllers gata 2 i Malmö.

 53. Axel Bro

  När kommer recensionerna av någon utav Jones drycker? Vore intressant att få läsa läskeblask.se’s åsikt! Mycket bra sida – keep it up!

 54. Alexander

  Du måste pröva Kazouza det är en Lebanesisk läsk med över 35 smaker. Min favorit är Tropical Blue! Går att köpa i förortsbutiker med mera. Mitt exemplar införskaffades på Simmos Livs i Halmstad. Länken är till en bild av läsken 🙂

 55. Anders

  Hej!

  Jag undrar om du testat Pepsi Max flera gånger? Betyget 3 känns lite lågt. Pepsi hade kvalitetsproblem för några år sedan, då de inte rengjorde sina maskiner ordentligt mellan byten av olika drycker. Detta gjorde att Pepsin ibland kunde ha en bismak av andra Carlsberg-läskedrycker. Kan du ha råkat smaka en dålig batch?

  Tack för en bra sida!!
  /Anders

 56. Robin Wirström

  Tjena, såg att du hade Irn Bru men inte Irn Bru diet. Jag älskar den drickan och delar gärna med mig om den här och om du kan prova den. Jag har bara lyckats hitta den på The English Shop i söderhallarna i Stockholm Stad.

  Mvh Robin

 57. Robin

  Det skulle vara trevligt om du kunde recensera energidrycken ”Wolverine”. Har skådat den på såväl Hemmakväll som COOP här på Gotland. Den är billig, men det bra smak för pengarna!

 58. Oscar Petersson

  Ett tips är den brittiska läsken Tango som du kan hitta i The English Shop som finns i Göteborg, Stockholm, Malmö, Uppsala och Örebro (samt online: http://www.englishshop.se). Den finns, vad jag vet, i smakerna Cherry, Green Apple och Orange. Den förstnämnda smaken är extremt beroendeframkallande! 🙂

 59. Lasse

  Nyckelbryggerier 30% smaker Jordgubb , Svartvinbär, lingon, hallon .
  Sjukt god smak inhandlat på Urban Deli..Exklusivare läsk får man leta efter!!

 60. Celsius har släppt en ny smak: Celsius Vattenmelon.
  Den kostar som de andra smakerna (mellan 19 och 22 kr/burk), och finns på samma ställen.

  Jag ogillar den skarpt, men smaken är som baken. Santé ! 🙂

 61. Martina

  Hej! Du borde prova Coril – apelsinläsk som har återupplivas från Porla Brunn – Säljs på Soda nation!

 62. LHR

  Efter en resa till Malta för 3 år sedan så har jag inte kunnat glömma hur underbart god deras läsk Kinnie var. Vet någon om den finns att köpa i Sverige?

 63. Karl

  Som det har tipsats om tidigare: Prova Zeunerts Julmust! Den absolut godaste musten enligt mig och många andra norrlänningar. Den har på senare år börjat vandra söderut mer och mer och brukar kunna hittas i större/välsorterade ICA-butiker (säkert andra också). Säljs i halvliters mörka glasflaskor, ofta i sexpack men butikerna brukar sälja dem separat också. Andra mustar kan slänga sig i väggen!

  • Karl

   Brukar även finnas som påskmust också! Vet ej hur mycket butiker i mellersta/södra Sverige stockar upp på påskvarianten dock.

 64. Thor

  Jag kan rekommendera er att prova Guldus, en gammal äppelläsk som jag endast har hittat i kiosken i hamnen vid Stavsnäs i Stockholm. De midsomrar jag varit där har jag alltid sett till att köpa en flaska.

 65. Thor

  En kryptisk läskedryck jag funnit vid endast ett tillfälle är ”Sparkling Special” (eller bara special?) från Hammars Bryggeri. Jag hittade den på Tempo Humlan i Nyköping, men nästa gång jag var där fanns den inte kvar. Jag försöker hitta den på nätet, men det finns ytterst lite information om drycken. Om ni ser den så är den väl värd att prova

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s