Loka Crush – Citron

Standard

LokaCrushCitronLoka gör en dricka som de titulerar ”Fruktdryck” och lovar dyrt och heligt att det inte är ett smaksatt vatten, vi får se…

Hur smakar det?
Doften av denna drickan är ljuvlig, luktar inte alls som jag trodde att den skulle göra. Här finns inget av den ”traditionella” citrondoften som läskeblaskar med citronsmak brukar komma med, nej det doftar sött och uppfriskande, det kan närmast liknas med hur en Fox kola (de där som säljs i lösvikt) smakar. Vilket osökt för mig till smaken på drickan och tyvärr överförs inte den goda doften i sin helhet till smaken. Det är väldigt tunt, den annars goda smaken är mer som en liten viskning på slutet av varje klunk och även om det må låta poetiskt så betyder det tyvärr: Blaskigt. Den lilla smak som finns är dock genomgående trevlig.

Vart hittar jag läskeblasken?
Finns i skrivande stund absolut överallt

Slutsats
Fruktdryck? Nej det vet jag inte riktigt om jag kan hålla med om. Orangina är en fruktdryck, fruktjuice och bitar av apelsin. Förvisso har Orangina tillsatt lite socker i sin dricka, men det smakar iaf något, till skillnad från Lokas nya jättesatsning. Det är ett trevligt vatten, men smaken är inte genomträngande nog för att kännas som en läskeblask.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburk