Läskeblaskbutiker

Sida

Nedan följer en lista med de butiker, både fysiska och online, där man kan köpa spännande läskeblask.

Coopers Candy

Onlinebutik med stort urval på såväl läsk som godis. Säljer styckvis med läsk och ibland fridemates (storpack) handlar mest i burkar. Skickar snabbt och packar sina varor omsorgsfullt. Bra kundtjänst om något mot förmodan skulle bli fel på ordern.

Hemsida: cooperscandy.com

Ovrhypd.se

Fysisk och Onlinebutik som har stort utbud av prylar relaterade till pop-kultur men har även ett stort utbud av spännande läsk och en del godis. Mycket energidrickor. Handlar både i glas och burkar, dock brukar de inte skicka glasflaskor då posten har en tendens att misshandla paket. Tar lite längre tid än andra butiker från order till packning men de packar sina varor oerhört omsorgsfullt, kanske de bästa packningarna jag sett.

Hemsida: ovrhypd.se
Geografisk plats: Hyllie stationsväg 22, 215 32 Malmö

Tasty America

Fysisk och Onlinebutik med ett ok läskutbud. Inte ett av de största men en hel del att välja bland. Inte speciellt stort utbud på energidrickor av vad jag sett hittills. Snabba leveranser.

Hemsida: tastyamerica.se
Geografisk plats: Se hemsidan

Soda Nation

Himmelriket när det gr läskeblask helt underbar butik som drivs av en riktig eldsjäl när det kommer till läskeblask. Butiken stoltserar med hundratals sorter läskeblask och håller ständig rotation på utbudet så det alltid finns något nytt att upptäcka.

Hemsida: Sodanation.se (ingen onlinehandel i dagsläget)
Geografisk plats: Renstiernas Gata 15, 116 28 Stockholm (Södermalm)

Godishuset

Precis vid riksgränsen till Norge ligger ett par ”fällor” där godis och tobakssugna norrmän flockar på alla sina lediga dagar. Här kan man köpa flakvis med läsk till billiga priser. Exempelvis har det handlats De Royal till 1kr burken + pant eller Monster för 8kr burken + pant. Butiken har mest av klassiker som Red Bull, Coca-Cola, Fanta, Pepsi, Sprite och så vidare. Men några av de mest exotiska drickorna har hittats i denna butik. Är man dessutom sugen på godis har man hamnat helt rätt. Det finns ett par olika godis/läskbutiker här ute, men Godishuset är utan tvekan den där du har störst chans att hitta något nytt och spännande.

Hemsida: Godishuset Svinesund på Facebook
Geografisk plats: Svinesunds Handelsområde Skogar 12, 452 93, Strömstad