Läskeblaskbutiker

Sida

Nedan följer en lista med de butiker, både fysiska och online, där man kan köpa spännande läskeblask.

Coopers Candy

Onlinebutik med stort urval på såväl läsk som godis. Säljer styckvis med läsk och ibland fridemates (storpack) handlar mest i burkar. Skickar snabbt och packar sina varor omsorgsfullt. Bra kundtjänst om något mot förmodan skulle bli fel på ordern.

Hemsida: cooperscandy.com

Ovrhypd.se

Fysisk och Onlinebutik som har stort utbud av prylar relaterade till pop-kultur men har även ett stort utbud av spännande läsk och en del godis. Mycket energidrickor. Handlar både i glas och burkar, dock brukar de inte skicka glasflaskor då posten har en tendens att misshandla paket. Tar lite längre tid än andra butiker från order till packning men de packar sina varor oerhört omsorgsfullt, kanske de bästa packningarna jag sett.

Hemsida: ovrhypd.se
Geografisk plats: Hyllie stationsväg 22, 215 32 Malmö

Tasty America

Fysisk och Onlinebutik med ett ok läskutbud. Inte ett av de största men en hel del att välja bland. Inte speciellt stort utbud på energidrickor av vad jag sett hittills. Snabba leveranser.

Hemsida: tastyamerica.se
Geografisk plats: Se hemsidan

Soda Nation

Himmelriket när det gr läskeblask helt underbar butik som drivs av en riktig eldsjäl när det kommer till läskeblask. Butiken stoltserar med hundratals sorter läskeblask och håller ständig rotation på utbudet så det alltid finns något nytt att upptäcka.

Hemsida: Sodanation.se (ingen onlinehandel i dagsläget)
Geografisk plats: Renstiernas Gata 15, 116 28 Stockholm (Södermalm)

Godishuset

Precis vid riksgränsen till Norge ligger ett par ”fällor” där godis och tobakssugna norrmän flockar på alla sina lediga dagar. Här kan man köpa flakvis med läsk till billiga priser. Exempelvis har det handlats De Royal till 1kr burken + pant eller Monster för 8kr burken + pant. Butiken har mest av klassiker som Red Bull, Coca-Cola, Fanta, Pepsi, Sprite och så vidare. Men några av de mest exotiska drickorna har hittats i denna butik. Är man dessutom sugen på godis har man hamnat helt rätt. Det finns ett par olika godis/läskbutiker här ute, men Godishuset är utan tvekan den där du har störst chans att hitta något nytt och spännande.

Hemsida: Godishuset Svinesund på Facebook
Geografisk plats: Svinesunds Handelsområde Skogar 12, 452 93, Strömstad

Unbooze

Svensk onlinebutik som säljer alkoholfria drycker. Många av produkterna är alkoholfria varianter av spritdrycker men de har också ett ganska intressant utbud av läskeblask. Med tematiserade sidor för bland annat julmust när det är säsong

Hemsida: Unbooze.se
Geografisk plats: Okänt om det finns någon

Matsmart

De flesta känner nog till Matsmart, men kände du även till att de ibland har sinnessjukt bra priser på läsk? Det är inget utöver standardsortiment, det vill säga du finner knappast amerikanska importdrickor. Men du kan spara stora pengar på att köpa hela flak med diverse energidrickor och våra vanliga läskeblaskar vi finner ute i butikerna.

Hemsida: Matsmart.se
Geografisk plats: Finns ingen

Tempel Brygghus

Ett bryggeri i Uppsala som primärt gör olika sorters öl men som även har några av de bästa svenska hantverks colorna på marknaden. Deras Banancola och Körsbärscola är makalöst goda. Bättre priser på deras produkter här än om du handlar från andra återförsäljare. Bäst att köpa hela flak åt gången.

Hemsida: Tempebrygghus.se
Geografisk plats: Verkar ibland ha en analog variant av sin webbshop i bryggeriet, nog bäst att kolla med dem om hur/var/när.

Drakfrukt

Onlinebutik som primärt säljer asiatiska matvaror. Men har också ofta ett ovanligt och spännande utbud av asiatisk läsk. Mycket Ramune men också spännande varianter av apelsindrickor, root beers eller andra fruktiga drickor.

Hemsida: Drakfrukt.se
Geografisk plats: Ingen

Annons