Playboy Energy Drink

Standard

En dricka som verkar ha gått i graven, precis som skaparen till det märke drickan påstår sig representera.

Hur smakar det?
Tänk er klassisk energidricka, det vill säga tidiga versioner av Battery, de thailändska okolsyrade red bull flaskorna och du har smaken på Playboy  Energy Drink. Det smakar trevligt och bekant, som att jag blivit transporterad tillbaks cirka 15 år i tiden till när energidrickor började göra entré på den svenska marknaden. Det finns en viss syrlighet till drickan som jag också associerar med de tidigare energidrickorna. Överlag en trevlig dricka som levererar det den skall.

Vart hittar jag läskeblasken?
Det gör du inte, den är otrotad, av Playboy Enterprises.

Slutsas
Jag börjar detta med ett meddelande på engelska: This is NOT an endorsement, an promotion or a sale of this energy drink. This is just a review of a now defunct energy drink and no one on this website/blog has any affiliation with the previous manufacturer of this energy drink. Varför skrev jag nu detta? Jo därför att efter många turer lyckades Playboy stänga ner produktionen av denna drickan, då den inte längre var officiellt licensierad av Playboy Enterprises. Det hela slutade med ett skadestånd i miljonklassen och ett stopp på produktionen i alla dess former. Vilket är synd, för burken var toksnygg och smaken helt okej. Den var dessutom relativt billig (köptes på webhallen) så den hade gärna fått stanna. Men rätt skall vara rätt och ett varumärke som ägs skall beskyddas.

Slutbetyg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s