Bomba Energy Red

Standard

Tuff flaska, märklig färg, jag litar inte på drickor som har en så tydlig gimmick, men låt oss nu se hur det smakar

Hur smakar det?
Det står apelsin på flaskan, jag skulle vilja ha ett allvarligt samtal med personen som tyckte att detta smakade av apelsin. Den röda färgen på drickan får mig att tänka blodapelsin, vilket faktiskt är närmare smaken som denna drickan har. Direkt när du tar en klunk fylls munnen av något syntestiskt som absolut inte smakar av apelsin, eftersmaken är bara en vattnig sockerlösning som inte är speciellt rolig. Tänk er sådan juice som brukar finnas på billiga restauranger, juice som hela tiden pumpas runt i något akvarie-liknande system, en behållare med något rött, en behållare med något gult, inget speciellt gott.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna hittades uppe vid riksgränsen vid Svinesund, har tidigare sett Bomba i Danmark endast.

Slutsats
Precis som sin blåa kusin så smakar detta blä, usch och apa. Att skriva på flaskan att detta skall smaka apelsin och sedan ge oss något som smakar som ett katastrofalt kemiskt experiment är snudd på brottsligt. Om du ser en flaska med Bomba i din butik, låtsas att det är en äkta granat och spring allt du kan åt motsatt håll!

Slutbetyg

Annons

3 reaktioner på ”Bomba Energy Red

 1. tantmarit

  Hahaha, jag drar i och med detta slutsatsen att du INTE vill kolla om du hittar flera när vi åker förbi Svinesund 5 december, eller? 😛

 2. Jakob Krabbe

  Bra recension!
  Svinesund ligger väl nära Norge. Är det norrmän som är den tänkta marknaden för denna dryck!?
  I vilken butik fanns den? Jag tänker, det är lite skillnad om det är ICA Maxi, som kan välja delar av sitt sortiment, än utländskt typ Lidl eller Netto.
  Men anledningen till att jag över huvud taget kommenterar är att du borde specificera vilken temperatur drycken har när du recensions-dricker. Är den rumstemperatur eller kylskåpskall? Jag tänker att det kanske kan påverka smakerna en aning…??

  • krillelille

   Svinesund ligger precis vid riksgränsen ja

   Första gången jag stötte på Bomba var i Danmark och flera har sett den i Sverige så jag misstänker att drycken är gjord för människor som gillar att plåga sina smaklökar.

   Den fanns i en butik som hette typ Candy Land eller något, det finns ett helt affärscentrum där med massa olika butiker som inte ingår i någon större kedja.

   Alla drycker är självklart kylskåpskalla, som det står beskrivet i FAQn: https://laskeblask.se/about/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s