Torino Lamborghini

Standard

Jag har alltid föredragit en Ferarri framför en Lamborghini, inte för att jag har råd att köpa någon av de, men nu har jag möjligheten att smaka på hur Lamborghini tycker att de själva smakar. Jag hoppas bara inte att det smakar motorolja och bensin…

Hur smakar det?
En sak är säkert: Det smakar varken motorolja eller bensin. Istället smakar det ”klassisk” energidricka i stil med Red Bull, vilket kanske inte är så märkligt med tanke på att denna drickan också är gjord av tjur, fast en gul sådan istället. En viktig skillnad mellan Red bull och Lamborghini är dock att Lamborghini saknar den där ganska syrliga eftersmaken som Red bull dras med, något som jag vet att många har problem med. Så gillar du, som mig, Red bull så lär du älska även denna dricka.

Vart hittar jag läskeblasken?
Den har skådats på ICA Maxi butiker runt om i landet, så den bör finns i din lokala butik om den är av storleken större.

Slutsats
Det är faktiskt ganska kul att dricka något som bär märket av ett sportbilsmärke i världsklass och sedan att smaken dessutom är riktigt god är ingen nackdel. Prismässigt så tror jag den låg kronan under vad samma mängd red bull kostade (kan skilja från butik till butik) så om du vill komma undan lite billigare och dricka något som smakar minst lika bra så är Lamborghini ett säkert köp. Jag önskar bara att den skulle vara lite vanligare för den förtjänar verkligen att stå i samma hylla som Red Bull och många därtill.

Slutbetyg
 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s