Loka Crush – Hallon

Standard

LokaCrushHallonLoka gör en dricka som de titulerar ”Fruktdryck” och lovar dyrt och heligt att det inte är ett smaksatt vatten, vi får se…

Hur smakar det?
Som vanligt med Loka Crush så är doften ljuvligt inbjudande. Det doftar av härligt solmogna hallon i sin naturligaste form, inget syntetiskt eller konstgjort så långt näsan kan se (känna). Men ack så återfinns blott en promille av den goda doften i smaken på drickan. När man för flaskan till läpparna kan man känna den inbjudande doften men så fort vätskan rör dina smaklökar ställer man sig frågan om vart smaken egentligen befinner sig. En viss eftersmak finns, men även den är avlägsen och urvattnad. Det är vattnigt, det är tråkigt och det är en stor besvikelse.

Vart hittar jag läskeblasken?
Finns i skrivande stund absolut överallt.

Slutsats
Vätskan är rosa, doften är ljuvlig och de lovar 14% fruktjuice, men det är inget mer än ett svagt smaksatt vatten. Det är förbryllande hur en dricka kan dofta så mycket och smaka så lite och det gör bara hela upplevelsen till ännu mer av en besvikelse. Det finns ingen som helst poäng med denna ”fruktdryck” ur ett läskeblask perspektiv.

Slutsats
laskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s