Moneybag – Cola

Standard

Legendariska rockmusikern Gene Simmons har satt sitt namn på en cola. Vilket säkert blir en fin pengapåse för honom.

Hur smakar det?
En väldigt anonym doft på drickan, man kan endast känna en skymt av cola. Smaken å andra sidan är lite mera potent. Första intrycken är riktigt trevligt, tänk er en Boylan cola, fast med en lättare lite blommigare sötma. Sötman kan närmast beskrivas som honung, en ganska så floral honung. Ju mer av drickan jag sätter i mig desto ljuvligare blir smaken. Cola smakar det, nästan lite som de där hårda kola godisarna, kolabönor. Håller man kvar läsken en stund kommer alla nyanser fram och varje sekund är en fröjd. Det är ingen ”djup” smak av cola, den är väldigt lätt men oerhört välsmakande. Eftersmaken hänger inte kvar länge, men en ny klunk löser det problemet.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna köptes på unbooze.se

Slutsats
”Säkert inget speciellt, en artist som sätter sitt namn på något generiskt för att tjäna en hacka” var min tanke, men jag gick ju på det och köpte mig en flaska. Något jag verkligen inte ångrar. Det jag ångrar är att jag inte tog ett 4-pack när tillfället gavs. En av de bästa colorna jag druckit alla kategorier! Flaskor brukar jag inte spara på, men denna får nog ställa sig i den lilla samling jag har, för trycker på flaskan är ganska så najs det med.

Slutbetyg

Annons