PAX Julmust

Standard

Pix Pax för denna julmust eller pass?

Hur smakar det?
Luktar precis som en julmust skall, inga speciella undertoner eller specialare här inte. Smaken är den samma, en ganska så vanlig julmust. Den är dock inte lika söt som vissa andra eller speciellt intensiv i sina smaker faktiskt. Detta känns lite som en julmust light, inte light i bemärkelsen att den är sockerfi utan att den är lätt i smaken. Skulle inte gå så lång att säga vattnig, men ändå i närheten. Det smakar inte mycket men det lilla den smakar är trevligt. Eftersmaker finns det inte mycket av, förutom en lite sur (inte syrlig) eftersmak som kan ske med vissa julmustar. Överlag är det okej men absolut inget märkvärdigt.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna köptes på supersoda.se

Slutsats
En helt vanlig julmust, inget speciellt med denna alls. Snudd på att vara lite för mild i smaken, inte vattnig men som sagt den rör sig i de området. Anledningen till att köpa denna är för att man gillar att stötta mindre bryggerier och stoltsera med att man druckit massa olika julmustar. Men i ärlighetens namn går det bra med vilken som helst istället för denna. Okej julmust, inte mer.

Slutbetyg

Annons