Moneybag – Root beer

Standard

Gene Simmons sätter sitt namn på en root beer, eller som fransmännen tydligen säger racinette

Hur smakar det?
Doftar intensivt av root beer med en viss underton av vanilj. Detta är en potent dricka som kör hårt från start med intensiva smaker. Det är en ordenlig smak av sarsaparill med en riktigt ordentlig sötma som har huvudnumret. Efter att man svalt drickan kommer nästa omgång med intensiva smaker när eftersmaken dundrar på som tåget och fullkomligen översköljer smaklökarna. När eftersmaken väl lugnat ner sig några kilon så kommer undertonen av vanilj tillbaks och ger ett lent och fint avslut på drickan. Det kittlar lite på tungan efter varje klunk, om det är för något ämne i drickan eller för att smaklökarna helt enkelt vibrerar av välbehag vet jag inte riktigt. Men gott som synden är det iaf! Sötman i drickan är som sagt intensiv och på gränsen till att vara lite för söt, men det hör root beeren till enligt min mening.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes på unbooze.se

Slutsats
Moneybag gör det igen och levererar kvalitet på tjusiga flaskor. Inte helt lätta att få tag på och ett rejält pris gör detta till en riktigt lyxig dricka man får försöka njuta maximalt av när man väl får chansen. Intensivare än många andra root beers så om man är en initierad root beer drickare uppskattar man det nog. Nybörjare kan få det betydligt svårare, eller så börjar man på topp helt enkelt. Värt ett köp för oss som älskar root beer iaf!

Slutbetyg

Annons