Venom Energy – Black Cherry Kiwi

Standard

Dr Peppers egna märke på energidricka som denna gången blandar körsbär med kiwi

Hur smakar det?
Doftar riktigt lovande, en lite ”djupare” sötma på drickan som får mig att tänka på körsbär blandat med jordgubbe. Smaken följer lite samma tema att det är mera kraft i sötman och det smakar som en körsbärssylt. Riktigt trevlig smak av söta körsbär, inte några sura körsbär (brukar väl vara wild cherry som har den profilen) utan riktigt söta goda körsbär. Tänk bigarråer. Kiwi är en sådan där smak som brukar vara trevlig men som man snabbt tröttnar på när den är kemiskt framställd, men här kan jag faktiskt knappt lokalisera någon kiwi alls. Vilket med handen på hjärtat inte är mig emot. Det finns en viss syrlighet på slutet av drickan som skulle kunna vara närvaron av något kiwi. Men för det mesta känner jag bara smaken av goda körsbär. Sötman blir inte för sliskig utan den lilla syrligheten på slutet knoppar av drickans smakprofil fint. Riktigt gott detta.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes på ovrhypd.se

Slutsats
Tidigare Venom drickor har legat runt godkänt och väl godkänt. Så även denna. Black cherry är i regel att föredra framför wild cherry. Kiwin som skulle kunna vara den biten i drickan som drar ner smakprofilen märks knappt och det är helt okej för mig. Överlag en riktigt trevlig energidricka som jag gärna hade köpt igen.

Slutbetyg

Annons