Warheads Sour Soda – Black Cherry

Standard

Supersura godiset warheads i dryckesform, här med smak av körsbär

Hur smakar det?
Doftar inbjudande av körsbär, påminner väldigt mycket om en Fanta Wild cherry i doften. Syrligheten är väldigt märkbar, men inte ohanterlig. Det är som ett helt vanligt surt godis och inte på warheads nivå, vilket jag uppskattar. Körsbäret känns av och är en ganska trevlig smak av körsbär. Men den försvinner liksom lite i syrligheten. De hade gärna fått skruva upp slisket lite i drickan, lite mera sockerbomb också. Eftersom det sura inte är så surt att det lever upp till gimmicken med warheads kan de väl likväl köra lite mera sött så det blir godisdricka? Men med det sagt så är det en trevlig smak av körsbär. Smakar lite som den där körsbärssylten som finns i botten på Bärry yoghurt. Eftersmaken är kort. Efter några klunkar är smaklökarna typ vana vid det sura och man kan ta sig igenom resten av drickan utan några problem.

Vart hittar jag läskeblasken?
köptes på cooperscandy.com men har skådats i andra onlinebutiker också. Såsom Tastyamerica.

Slutsats
Trodde detta skulle vara outhärdligt surt, som godiset varit de gånger jag testat. Men inte riktigt. Surt ja, men för surt, nej. God smak av körsbär också även om jag håller kvar min åsikt att de borde skruvat upp slisket lite så man fick sig en käftsmäll av surt och sött. En dricka jag kommer lägga på minnet men inte automatiskt lägga i korgen när de finns i lager.

Slutbetyg

Annons