Red White & Boom – County Fair

Standard

County fair, state fair, unfair. Finns många fairs. Denna smakar antagligen blåa hallon

Hur smakar det?
Den kanske tvåligaste doften på en dricka någonsin möter mig när burken öppnas. Jag vet i ärlighetens namn inte om jag skall tvätta händerna eller dricka läsk. Doftar nästan lite åt violhållet, men en väldigt väldigt tvålig viol. Tack och lov smakar det inte så mycket tvål, det smakar istället obestämt. Obestämt av en massa olika skogsbär, lite vanilj och beklagligen så är tvålen tillbaks. Surt är det också, riktigt surt. Lite som ett surt godis. Surt skogsbärs och vaniljgodis, blandat med en gnutta tvål då. Vare klunk följer samma mönster. Skarp obestämd och lätt kemisk smak av, någonting. Sedan en ganska rejäl omgång av obestämda bär med en underton av vanilj. Sen en vägg av syrlighet. Efter detta, en ganska tvålig eftersmak med en sötma som känns typiskt sötningsmedel. Och slutligen ett förvirrat uttryck på mitt ansikte där jag inte vet om jag tycker det är ganska gott eller ganska vidrigt.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna köptes på ovrhypd.se

Slutsats
Gillar jag den? Vet faktiskt inte. Jag lutar mer åt ett nej än ett ja. Det smakar inte nödvändigtvis illa och jag gillar som sagt lite tvålig smak i form av viol. Dock är detta inte viol utan det smakar skogsbärsstvål med vanilj. Inte en hit direkt. Men inte heller total katastrof. Men ju mer jag tänker på det desto uppenbarare blir det att det inte riktigt når upp till måttet för en njutbar dricka.

Slutbetyg

Annons