Bang – Power Punch

Standard

Power punch, som i typ hawaiian punch? Kool-aid? Ingen aning

Hur smakar det?
Doftar mycket riktigt typ fruktpunch, tänk Hawaiian punch. Smaken är den samma som doften, intensiv sötsliskig smak av fruktpunch. Fast med en ganska så märkbar syrlighet i drickan, nästan som att de blandat i lite surt godis. Sötman är intensiv men samtidigt ”ihålig” finns liksom ingen botten i den. Ändå smakar det inte speciellt mycket av sötningsmedel, utan det är bara en märklig blandning av intensiv och menlös sötma på samma gång. Eftersmaken är väldigt angenäm. En härlig söt smak av vad som närmast kan beskrivas som ”rött godis”. Eftersmaken hänger kvar väldigt väldigt länge också, men smaklökarna tröttnar inte på den utan den avtar så sakteligen och jag sitter och slickar mig lite lätt om läpparna och smackar efter varje klunk. Godis på burk utan att gå till överdrift.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna köptes på tastyamerica.se

Slutsats
När den heter något i stil med punch var det genast just amerikansk (får vi väl ändå kalla den) fruktpunch. Den smakar som en icke kolsyrad dricka vid namn Hawaiian punch, så därför finner vi ingen recension av den på denna sidan. Men högintensiv smak av typ alla röda frukter och bär man kan tänka sig är väl en rättvis summering. Detta är sockerfritt, som allt annat Bang, och det märks. Men inte på ett sätt som på något vis förstör drickan. Välsmakande dricka som gärna får infinna sig på den svenska marknaden.

Slutbetyg

Annons