Spirit of Sweden – Smäll karamell

Standard

Hoppas dom har armerat burköppningen med lite knallpulver så det smäller när man öppnar

Hur smakar det?
Doftar godis, typ fruktpastiller, en blandning av allt möjligt. Lite gott och blandat utan lakritsen då. Smaken likadan, en stor blandning av fruktgodisar. Så tutti frutti som det står på burken stämmer väl. Ganska så intensiv smak och eftersmaken smakar som att man ätit de där hårda fruktpastillerna från Fazer. På gott och ont, för eftersmaken är väldigt dominerad av smaken på de orangea pastillerna, typ syntetisk apelsin/mandarin. Precis som med deras skum tomte dricka är sötman väldigt ihålig. Den har inget djup. Man tar sig en klunk och det smakar som att jag druckit en lightdricka med aspartam. Vilket jag inte har, för detta är endast socker, står inget om artificiella sötningsmedel. Så smakar vad det säger men inte på ett tillfredsställande sätt.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna köptes på cooperscandy.com

Slutsats
Som sagt, det smakar vad det står att det skall smaka men inte på ett kul sätt. Eftersmaken är endimensionell och sötman är ihålig. Efter varje klunk känner jag mig besviken. Smakar inte dåligt på något vis, men inget jag kommer köpa igen. Skum tomte kan jag tänka mig att köpa igen bara för att den var lite rolig med sin intensiva smak. Men denna passar jag på fortsättningsvis.

Slutbetyg

Annons