Åre Soda Co – Julmust

Standard

Julmust med bergsvatten, så vaddå, mer mineraler?

Hur smakar det?
Doftar julmust helt utan krusiduller, vilket det nog är också. Skumkronan är fin, inte överdriven utan aldeles lagom. Smaken ja, det smakar julmust. En god sådan men väldigt standard. Tänk Nygårda eller Grebbestads. Inte lika sur på eftersmaken som Apotekarnes ofta är. Inga större tydliga inslag av malt och en sötma som är påpasslig. Vet inte om bergsvattnet gör något, det smakar iaf trevligt och som vilken vanlig standardmust som helst.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes på unbooze.se annars kan jag tänka mig att den finns i Åre

Slutsats
En julmust som inte har någon speciell vinkel eller gimmick, vilket är helt okej. Ibland vill man bara dricka en helt vanlig julmust. Och visst ser det lite roligare ut vid julbordet med andra burkar än bara Apotekarnes? Fin etikett på denna burken med. Innehållet är välgjort men sticker inte iväg åt något håll.

Slutbetyg

Annons