Red Bull – Summer Edition – Caruba-Fläderblom

Standard

Fläder är ju gött, men vad är Caruba? Ah exotisk frukt som ser ut som avlång passionsfrukt, okej.

Hur smakar det?
Trevlig obestämd sötsliskig doft som skulle kunna vara godis-vattenmelon. Doftar nästan precis som de där småsura vattenmelon godisarna från Malaco. Vilket känns lite weird på en dricka som skall vara fläder och ”bananpassionsfrukt”. Det smakar som en dålig kopia av nämnda godis. Som vattenmelonsgodis fast avlägset. Avlägset i den mån att jag står i ett stort tomt rum och långt borta, helt i andra änden av rummet, står vattenmelonsgodiset och vinkar. Men jag kan inte höra vad godiset säger för det är så långt bort, allt jag uppfattar är gestalten och vinkandet. Det var ett långt sätt att säga: Det smakar vattnigt. Sötman är väldigt långt borta och känns ihålig. Det är socker i, 11g per 100ml men jag tror dem nästan inte. Sötman är så oerhört svag att den nästan inte behöver finnas. Och vart är min fläder? Det enda utöver den fjantiga sötman jag kan känna är en lite besk smak, som kinin eller något annat hemskt. De flesta blommor är ju beska i smaken, tog de fel på fläder och maskros? Nej detta är besvikelse efter besvikelse. Och jag som var så hype.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna köptes i en ICA butik och bör finnas lite överallt under 2024 (och sedan på matsmart till lågt pris eftersom ingen köper det)

Slutsats
Jag var faktiskt pepp över denna smaken. Fläder är något av det bästa som finns på sommaren. Uppfriskande och härligt. Men de glömde stoppa i flädern, eller tog som sagt fel på blomma och petade i någon obskyr kusin till passionsfrukten som absolut ingen hört talas om. Varför kunde ni inte bara sagt: Årets smak är fläder. Punkt. Nej Red Bull fortsätter irra runt i mörkret när det gäller deras sommarsmaker (och intersmaker för den delen) och hittar nästan aldrig något som har en chans att överleva. Underkänt.

Slutbetyg