Ryse Fuel – Ringpop Berry Blast

Standard

De flesta av oss har väl någon gång smakat en sådan ring-godis denna drickan skall smaka som, låter iaf formidabelt som en idé på energidricka

Hur smakar det?
Doftar godisbutik och en ganska tydlig doft av hallon och blåbär. Kanske ett björnbär med där också. Men förvånad hur mycket blåbär det doftar. Smaken är väldigt väldigt söt. Sockerbomb deluxe (dock sockerfritt) så det smakar verkligen godis. Det jag kände på doften återfinns även i smaken. Hallon, blåbär, björnbär och sedan bara obestämt godissmak. En gnutta vanilj dyker upp också. Barnsligt gott och varje klunk är en intensiv njutning. Sötman är intressant för det är verkligen godis-sött men vi har inget ”vanligt” socker i drickan alls. Hur vissa drickor som är sockerfria drickor bara har en tom, ihålig, sötma och vissa som också är sockerfria har den mest fulländade helkroppsliga sötman någonsin kommer jag nog aldrig att förstå. Drickan är som sagt intensiv i smaken och det smakar verkligen godis. Halva burken in och jag har inte tröttnat ännu, men det är en smak jag tror blir riktigt tjatig, speciellt när den inte längre är kylskåpskall. Men än så länge, fantastiskt god.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes på ovrhypd.se

Slutsats
Detta kunde vara helt generiskt bubbelgum/sockervadd med uppskruvad sötma som jag redan druckit hundra gånger från exempelvis G Fuel. Men denna överraskar faktiskt med en riktigt trevlig och välgjord smak av godisbär. Främst då att den lutar mera åt vad jag upplever som blåbär (godisblåbär, inte äkta blåbär) och björnbär går verkligen hem hos mig. Välgjord dricka jag inte kan hitta något negativt med alls och något jag lätt kommer lägga med i min nästa beställning, om den finns i lager.

Slutbetyg