Coca-Cola

Standard

Alla känner till coca-cola så alla vet redan hur den smakar. Dock så känns det som att skall man springa runt och testa / recensera alla läskeblaskar man hittar så måste man även ta med coca-cola trotts att alla redan vet hur den smakar.

Hur smakar det?
Det är svårt att säga annat än att det smakar coca-cola. Coca-cola sätter mer eller mindre normen för hur cola drycker skall smaka. Smaken är mycket trevlig, en bra balans av sötma och cola smak. En god egenskap för just coca-cola är att eftersom den är så välbalanserad i smaken så passar den till nästan all mat, fin som snabb. Coca-cola lämnar ingen sockrig eftersmak eller beläggning i munnen, som vissa andra cola drycker har en tendens att göra. Kolsyran är även den perfekt utformad och den är inte för bubblig samtidigt som den inte är för slät. Det är inte konstigt att coca-cola har blivit så stor som den är

Vart hittar jag läskeblasken?
När det gäller coca-cola är frågan snarare: Vart hittar jag den inte? Finns i nästan alla butiker som säljer någon form av livsmedelsvara.

Slutsats
Coca-cola är Coca-cola. Det är svårt att vara helt objektiv när det gäller en dricka som hjälpt forma hur cola drycker skall smaka. Coca-cola är en mycket bra produkt till medelpris och finns överallt i världen. Man kan inte annat än beundra coca-cola Company för en så bra marknadsförd produkt. Colan har visserligen skapat normen för hur cola drycker bör smaka, men det blir ändå inte topp betyg. Det finns nämligen andra cola sorter där ute som är strået vassare!

Slutbetyg:

Smak:
Det är svårt att säga annat än att det smakar cola. Coca-cola sätter normen för hur cola skall smaka mer eller mindre. Smaken är mycket trevlig, en bra balans av sötma och cola smak. Den slinker ner lätt i halsen och passar till allt i matväg. Lämnar ingen sockrig eftersmak och bubbligheten är nästintill perfekt. Smakar cola helt enkeltUtseende:
Coca-cola har alltid varit bra på det där med marknadsföring och deras flaskor är alltid snyggt utförda. Nu börjar jag tröttna på denna färgrika splash saken på produkterna dock och hoppas dom kommer på någon ny sak snart. Coca-cola har fördelen med att ha sina Classic flaskor i glas som bara utstrålar exklusivitet. Det är inte så, men många kan nog svära på att colan faktiskt är godare när man dricker den ur en av de klassiska flaskorna.Prisvärdhet:
Coca-cola finns i MÅNGA volymer och i många olika pack. Det finns 6pack, fridge mates om 10st cola, små och stora glasflaskor och en hel radda olika volymer. Priset är medel och vi har alla vant oss vid det, vi vet vad vi får för pengarna. En cola som räcker hela kvällen, flaska efter flaska och som går att dricka även när den stått framme i någon timme. Helt klart prisvärt enligt mitt tycke.

Slutsats:
Coca-cola är coca-cola. Det är svårt att vara helt objektiv när det gäller en dricka som hjälpt till att forma hur kolor skall smaka. Coca-cola är en mycket bra produkt till medelpris och finns överallt i världen. Man kan inte annat än beundra coca-cola Company för en så bra marknadsförd produkt. Colan har skapat normen för alla color men det blir endå inte fullbetyg. För det finns faktiskt andra cola sorter där ute som är strået vassare.

Betyg: 4

Fakta:
Pris: 5kr
Inköpsställe: ICA Kvantum, Lerum
Volymer: 33cl
kcal: 42

Annons

En reaktion på ”Coca-Cola

  1. Anders

    coca cola är allt annat än välbalanserad i smaken. Det finns ett stort hål i smaken där man känner att det saknas något mycket vitalt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s