Solo super – Pasjon

Standard

Norska Solo försöker ge oss en exotisk sockerfri upplevelse

Hur smakar det?
Detta är en lightprodukt och låt mig säga att den känns. När man först öppnar den luktar det riktigt gott, passionsfrukt som det skall vara. Smaken är något helt annat, om man slår upp ordet sötningsmedel så är det en bild på denna produkten bredvid ordet. Eftersmaken vägrar ge sig, i skrivande stund var det fyra timmar sedan jag drack den och smaken av sötningsmedlet är kvar, vidrigt.

Vart hittar jag läskeblasken?
Du kan hitta den i Norge, kan hända att det var en säsongs produkt för jag har inte sett den vid mina senare resor.

Slutsats
Om du befinner dig i Norge och vill ha en tröstsläckare så rekommenderar jag dig inte att dricka denna. Det finns andra läskeblaskar som smakar värre än denna, men jag blev så förvånad av den hemska smaken eftersom Solo är en dryck jag vuxit upp med och det känns så märkligt att de misslyckats såpass mycket. Nej denna dricker jag inte igen!

Slutbetyg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s