Topform Power

Standard

En druvsocker dricka med citronsmak från Danmark

Hur smakar det?
Det luktar lite svagt av citrus när man öppnar flaskan, luktar väldigt friskt faktiskt. Smaken kan närmask beskrivas som en blandning av citron och druva, vilket kanske inte är så konstigt om man tittar på vad det är för något man dricker ”Topform power med druvsocker”. Det smakar faktiskt lite som de där druvsocker tabletterna man kan köpa med citrus smak, friskt och gott. Har dock svårt att se att man kan dricka litervis av den, jag skulle nog tröttna på citrusen tämligen snabbt.

Vart hittar jag läskeblasken?
Inhandlad i Danmark så det kan vara lite kämpigt att hitta ett exemplar.

Slutsats
Läskeblasken finns bara i Danmark till min vetskap, vilket är lite synd för detta är en dricka som har potential att växa på mig. Men om du befinner dig på biltur i Danmark och stannar på en bensinstation och vill ha något att släcka törsten med så tycker jag du kan testa en flaska Topform.

Slutbetyg

Annons

En reaktion på ”Topform Power

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s