Stripped Battery

Standard

Ett light alternativ av energidrycken Bettery

Hur smakar det?
Smaken på stripped battery kunde vara hur hemsk som helst. Det är en energidryck utan socker, så vi kan kalla den light. De flesta lightprodukter brukar få offra smaken för att vara ”nyttigare” men denna överraskar genom att faktiskt smaka bättre än sin sockrade storebror Battery. Klar klassisk energidrycks smak men eftersmaken som brukar lämnas av dessa drycker försvinner på någon sekund och kvar lämnas man med en trevlig smak av tuggummi. Inte direkt hubba bubba sliskigt, nej det är riktigt trevligt faktiskt.

Vart hittar jag läskeblasken?
Den fann jag i Norge 2008. Men jag har även skådat den i svenska butiker och en gång på en OnOff.

Slutsats
Nog den godaste light energidrycken som jag någonsin har druckit. Så jämför man med andra light versioner av just energidricka är det en klar vinnare, jämför man med sockerbomben Red bull så är den ”endast” en prins. Hittar ni den så rekommenderar jag att ni testar en burk faktisk. Bra för de som är rädda om midjemåttet också då den endast innehåller 5 kcal.

Slutbetyg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s