Ringnes Julebrus

Standard

I Norge dricker man inte julmust till jul utan hallondricka

Hur smakar det?
Smaken är svår att placera, det skall smaka hallon men det är väldigt svårt att bestämma sig för vad den egentligen smakar, det är något fruktigt i af. Det smakar inte direkt illa utan snarare ganska anonymt. Det du mest känner när du dricker den är att det är mycket socker i flaskan. Sockrar väldigt lätt igen skruvkorken. En väldigt bubblig och skummig variant av julebrus, något jag inte är speciellt förtjust i.

Vart hittar jag läskeblasken?
Du hittar den i Norge, dock är detta en lite mera sällsynt variant av Julebrus så den kan vara svår att hitta.

Slutsats
Det finns andra julebrus som är godare än denna. Den är inte äcklig direkt och är det den enda julebrusen som finns så duger den gott. Den kan inte riktigt mäta sig med julebrusen från bryggeriet Borg men är som sagt helt okej. Kan kanske vara kul att testa på vad norrmännen dricker i juletider.

Slutbetyg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s