Borg Julebrus – Bringebær

Standard

I Norge dricker man inte julmust till jul utan Hallonläsk

Hur smakar det?
Smakar hallon, sött och gott. Det märks att det är en artificiell smak men det finns många värre syntetiska hallon drickor där ute där ute. En ganska sockrig dricka så det kan bli lite kämpigt att ta sig igenom en hel 1.5 liter flaska i ett svep. Men den passar bra till det norska julbordet och även för att avnjutas för sig själv.

Vart hittar jag läskeblasken?
Du hittar den i Norge i juletider, men finns även året om fast då med annan etikett.

Slutsats
Det smakar verkligen jul, för mig iaf, för andra smakar det nog bara hallon. Men råkar du vara i Norge vid juletider kan det kanske vara kul att testa på vad norrmännen dricker vid jul och då rekommenderar jag denna julebrusen från Borg.

Slutbetyg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s