Ubuntu

Standard

Ubuntu kommer från språket Zulu och betyder “mänsklighet” lite lätt översatt. Syftet med colan är att de colabönor som används i den har fairtrade/rättvisemärkte och är odlade av sockerodlare i Malawi och Zambia. En viss del av vinsten från försäljningen av colan går till ett arbete i nämnda länder där de med pengarna sponsrar vissa projekt. Det är synd att colan smakar så tråkigt…

Hur smakar det?
Det smakar cola, det kan jag inte förneka, men det smakar mera av den sortens cola som var i de där horribla fryspåsarna till glassar man ibland fick av någon snäll släkting som liten. Ni vet nog vilka jag pratar om, de var fyra olika smaker alla i plastfickor som man slängde in i frysen. Man tröttnar väldigt snabbt på smaken.

Vart hittar jag läskeblasken?
Den finns just nu överallt, från Pressbyrån till ICA.

Slutsats
Vissa av er kanske tyckte att dessa glassar, speciellt cola smaken, var det ljuvligaste i världen. Då är denna colan designad för er! Den ger en riktigt sötsliskig känsla i munnen och blir riktigt tråkig att dricka efter kanske tredje klunken. Många andra cola sorter fungerar bra i ett lite rumstempererat tillstånd men även här misslyckas ubuntu. Nej hos denna läskeblaskare gick den inte hem. Betyget blir lågt, en Tvåa. Mest för att pengarna går till välgörenhet.

Slutbetyg

Annons

2 reaktioner på ”Ubuntu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s