Boylan Grape

Standard

Boylan Grape2En importerad läskeblask från staterna, serverad i en mycket stilig flaska

Hur smakar det?
Först smakar det ganska trevligt, det påminde mig om något godis jag tror mig ha ätit som liten pojk, men jag kunde inte sätta fingret på den. Jätte fint kolsyrad var den iaf, riktigt snällt vilket passade bra till drickan. Det skall smaka av druvor, men jag är inte riktigt säker på det heller. Det tog inte många klunkar innan jag hade tröttnat på smaken av flaskan, det smakade inte illa eller så, jag bara tröttnade på den.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna hittade jag på ICA Maxi i Jönköping, men ICA affärer med en importhylla kanske har några exemplar.

Slutsats
Det smakar inte illa, det smakar inte gott, det smakar något men jag vet inte vad. Är väldigt kluven när det gäller denna läskeblasken. Jag tröttnade väldigt fort på den, vilket inte är speciellt bra. Flaskan måste nämnas, den är riktigt snygg. Gediget glas, skruv-kapsyl trycket på flaskan är gjort direkt på flaskan så hela produkten känns kvalitet. Men tyvärr så smakade den inte speciellt lockande och därför blir betyget lågt.

Slutbetyg

Annons

2 reaktioner på ”Boylan Grape

  1. Sven

    Min favoritläsk! Jag är väldigt förtjust i just druvläsk och den här är den bästa jag testat. Blev väldigt besviken när den försvann från hyllorna i min ICA butik för något år sedan. Lyckligtvis så fann jag den på en annan ICA butik i närheten… jag bytte naturligtvis butik.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s