Boylan Sugar Cane Cola

Standard

Boylan Sugar Cane Cola2En importerad läskeblask från staterna, serverad i en mycket stilig flaska

Hur smakar det?
Lukten är oroväckande, det luktar som de där hemska isglassarna man gjorde själv i frysen när man var liten, ni vet de som kom i små plastförpackningar. Men oj vad förvånad jag blev när jag smakade på colan! Det smakade ljuvligt! En slätare cola har jag nog aldrig förr smakat. Rund och fyllig i smaken, lämnar den trevligaste eftersmak man kan tänka sig. Det är gjort på naturliga ämnen som det står på flaskan och det märks verkligen! Kvalitets cola!

Vart hittar jag läskeblasken?
Just denna är inhandlad på ICA Maxi i Jönköping, men ICA affärer med en importhylla kan tänkas ha den.

Slutsats
Vill du testa hur ”äkta” cola smakar så köp denna läskeblasken! Det snygga utförandet på flaskan kombinerat med det otroligt goda innehållet gör att detta blir en fullpoängare! Om du råkar se ett exemplar av drickan så köp dig en flaska, kyl den och njut. Jag kan nästan garantera att du inte kommer bli besviken!

Slutbetyg

Annons

3 reaktioner på ”Boylan Sugar Cane Cola

  1. Johan

    Helt underbar Cola.. Blev riktigt ledsen när butikerna jag köper den i började få problem med leveranser ifrån Grays, fanns inte att köpa under 1½ Månad. Men nu sa killen som har hand om importhyllan att han hade köpt 6 lådor Boylan cola, för den ÄR riktigt populär.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s