Boylan Diet Creme

Standard

Boylan Diet Creme2En importerad läskeblask från staterna, serverad i en mycket stilig flaska

Hur smakar det?
Det smakar vanilj, det smakar faktiskt väldigt mycket som att någon har tagit ekströms snabbmarsan och blandat det med ramlösa. Vanilla Coke som fanns i Sverige för några år sedan har en del gemensam med denna drickan, fast de har skruvat upp vanilj smaken med 200% Man tröttnar otroligt fort på den. Första klunken är lite ”kul” just för att det är så oväntat att en läskeblask kan smaka så där vaniljigt, men sen är det bara en pina.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna hittade jag på ICA Maxi i Jönköping, men en ICA affär med en importhylla kan ha ett exemplar om du har ”tur”.

Slutsats
Som alla produkter från Boylan så kommer det i en mycket tjusig och välgjord glasflaska med skruv-kapsyl och allt, men det räddar inte smaken. Det smakar diabetes på flaska, inget jag kommer dricka igen.

Slutbetyg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s