Shop Rite – Grape Soda

Standard

En importerad lätt kolsyrad druvdryck från staterna med en otroligt märklig färg

Hur smakar det?
Det smakar, tja vad smakar det egentligen? Man känner att det smakar typisk druvdricka, vilket är en smak som är nästan omöjlig att beskriva om man inte själv druckit det. Men av de olika läskeblaskar jag druckit med smak av druva så smakar denna minst. Det är varken äckligt eller gott, det släcker törsten ganska bra men är fullkomligt anonymt. Väldigt milt kolsyrad dryck, så den är mycket lättdrucken.

Vart hittar jag läskeblasken?
Kan finnas vid importhyllan på välsorterade matbutiker. Detta exemplaret inhandlades på ICA Maxi i Jönköping.

Slutsats
Det är nog den godaste druvdrickan jag har kommit över än så länge, men det är fortfarande inte speciellt gott. Just denna versionen smakar inte lika märkligt som de andra utan smakar istället nästan ingenting alls. Funkar bra som törstsläckare men inte mycket mer. Färgen måste nämnas då den är nästan helt svart i färgen. Väldigt väldigt mörk lila så det ser ut som att man dricker någon form av lakritsdricka när man häller upp den i ett glas.

Slutbetyg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s