Red Bull Cola

Standard

En mycket märklig cola från världsmästarna på energidryck Red Bull.

Hur smakar det?
Det smakar som hemska barndomsminnen! Det smakar faktiskt värre än de isglassarna man frös själv hemma i frysen när man var liten, ni vet de där plastpåse-tuberna man la i frysen som hade en rad olika smaker. Så ja, det smakar cola, men ingen god cola. Väldigt mild i kolsyran också, vilket får den att kännas som avslagen läskeblask.

Vart hittar jag läskeblasken?
Den säljs i en del Europeiska länder, just den jag testade hittades i en café liknande servering i Oslo. Drycken finns inte officiellt på den norska marknaden då denna burken var importerad från staterna.

Slutsats
Slutsatsen är att Red Bull borde hålla sig till energidrycker och ge tusan i att göra cola. Detta är för övrigt den skummaste innehållsförteckning jag hittat på en läskeblask någonsin; Vatten, socker, koldioxid, naturlig kolasmak, kokablad, kolanöt, citron, lime, kryddnejlika, kardemumma, tall, åkermynta, galangal, vanilj, ingefära, muskotblomma, kakao, lakrits, apelsin, senapsfrön & koffein från kaffebönor. En av de hemskaste colorna jag någonsin druckit!

Slutbetyg

Annons

8 reaktioner på ”Red Bull Cola

  1. MissPersson

    I LOVE THEESE!!! Drack dom i Österrike förra året och nu har ja hittat dom i sverige med! Gissa om ja köpte på mig mängder!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s