Cherry Coke

Standard

En 80-talist som smakar friskt av körsbär och lite cola

Hur smakar det?
Det smakar precis som det låter, det smakar körsbär. Det finns colasmak där någonstans också men den är ganska nedtryckt av den starka smaken av körsbär. Smakar mycket naturligare än andra körsbärs color, så som Dr. Pepper. Colan är lika god från början till slut och jag tröttnar inte en sekund på den ljuvliga somriga smaken.

Vart hittar jag läskeblasken?
Du hittar den i affärer som importerar varor från staterna. De flesta ICA affärer av formatet Maxi brukar ha dem, men jag har även hittat dem på Kvantum. Kan även finnas på privatägda kiosker.

Slutsats
Varför denna inte officiellt bryggs och säljs i Sverige har länge förbryllat mig. Men tack vare att ICA började ta in burkar och vi svenskar började köpa så är den ganska vanlig att se nu för tiden. Den smakar riktigt somrigt, det smakar starkt av körsbär och väldigt snällt av cola. Avsaknaden av den klassiska cola smaken kanske är avtändande för vissa men jag rekommenderar alla att testa en burk, om inte för körsbärets skull så för att dricka något som för många symboliserar 80-talet.

Slutbetyg

Annons

3 reaktioner på ”Cherry Coke

 1. Göran Andersson

  Riktigt god. Coca Cola-smaken slår igenom lite för mycket.
  Dr Pepper Cherry tycker jag är godare.
  Betyg:
  4 burkar
  G.S.A.

 2. Edvin

  Den svenska versionen som är tillverkad i Sverige smakar mycket annorlunda och den är mycket godare, testa den istället! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s