X-Ray

Standard

En energidryck till budget pris med budget smak.

Hur smakar det?
Nästan ingenting alls faktiskt. Jag köpte mig två burkar och sänkte bägge vid två olika tillfällen men kunde inte någon gång känna någon speciell smak. Jag tror jag kunde ana en väldigt vattnig version av Red bull men det är tyvärr inget jag med säkerhet kan säga. Väldigt intetsägande dricka det här…

Vart hittar jag läskeblasken?
Den bör finnas på både ICA och Coop. Har även skådats i kiosker.

Slutsats
Det är bra att den kostar mindre än många andra energidrycker men mindre bra att den smakar betydligt mindre än andra energidrycker. Dess cola smakande bror fick väldig bra betyg men ”orginalet” i serien smakar bara vatten med kolsyra och lite socker. Har du för lite pengar för en red bull och är sugen på något att pigga upp dig med, köp en, men förvänta dig ingen smaksensation direkt.

Slutbetyg

Annons

En reaktion på ”X-Ray

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s