Fanta

Standard

Den största apelsinläskeblasken på den svenska marknaden, är det en välförtjänt apelsin kung?

Hur smakar det?
Det smakar apelsin, vad annars? Det smakar som solmogna apelsiner och det är en väldigt uppfriskande dricka. Inte vattnig i smaken och inte för syrlig. Mitt enda klagomål skulle vara att den är en aningens för sockrig för min smak. Det smakar friskt av apelsin men det lägger sig en väldigt sockrig känsla i hela munnen, den är uthärdlig men det förstör lite av friskhets känslan.

Vart hittar jag läskeblasken?
Vart hittar du den inte? Finns överallt från Pressbyrå till Restaurang.

Slutsats
Detta är en väldigt bra apelsindricka inget tvivel om saken. Det är inte konstigt att Fanta är den mest köpta apelsindrycken i Sverige, den är nog störst i samtliga nordiska länder förutom i Norge där Solo äger marknaden. Är du sugen på en god läskeblask som smakar av apelsin så tycker jag du skall köpa dig en fanta eller två!

Slutbetyg

Annons

En reaktion på ”Fanta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s