Zingo

Standard

Anybody want a zingoooooo?!

Hur smakar det?
Det smakar som förväntat av apelsin dock en lite syrligare, kanske mer naturlig, smak av apelsin. Skall man göra en direkt jämförelse med Fanta så käns Zingo friskare då den inte är lika sockrig i smaken. Den lämnar ingen beläggning på tänderna efteråt som Fanta och andra sockriga varianter kan göra. Minuspoäng för kolsyran som är lite väl ”aggresiv” i brist på bättre ord.

Vart hittar jag läskeblasken?
Du hittar den överallt, på ICA butiker och lokala Pizzerior.

Slutsats
Har jag valet mellan att dricka Fanta och Zingo till maten väljer jag Zingo. Skall jag göra samma val fast inför myskväll med chips och film så väljer jag Fanta. Eftersom Zingo är mindre dominant och inte lika sockrig passar den enligt mig väldigt bra för en varm sommardag eller till pizzan.

Slutbetyg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s