Orangina

Standard

Orangina är en apelsinläsk från Frankrike med en slogan som lyder ”Shake it to wake it!”

Hur smakar det?
Det smakar väldigt syrligt, det för snarare tankarna till någon surare citrus såsom Citron än Apelsin. Vid intagandet så började det killa bakom öronen på mig och jag kan inte säga att det var en jätte trevlig dryckesupplevelse. Sloganan säger ”Shake it to wake it” då läskeblasken innehåller fruktkött, fast jag är inte säker på den punkten. Det syns slagg i botten på flaskan men det märks inte direkt när man dricker den.

Vart hittar jag läskeblasken?
Den har siktats på ICA, Coop och Kiosker. Dock inte den vanligaste av apelsindrycker i Sverige.

Slutsats
Detta är alldeles för syrligt för min smak, jag vill ha min apelsin söt och solmogen. Fruktbitarna kan kvitta, det finns bevisligen fruktkött i drickan men det märks inte när man dricker den. Men smaken är som baken, om du gillar din apelsin lite syrligare så är detta ett ypperligt val. Denna läskeblaskaren dricker dock hellre något annat med smak av apelsin.

Slutbetyg

Annons

En reaktion på ”Orangina

  1. Perrah

    Kan även läggas till att deras slogan ”Shake it to wake it” är dålig då drycken även är lätt kolsyrad och alla som testat att öppna en skakad kolsyrad dryck vet vad som händer.

    Jag gillar Orangina, men skakar den inte utan brukar vända den lätt ett par gånger innan jag avnjuter den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s