Loranga

Standard

En svensk apelsindryck som funnits sedan 1934, hur ställer sig denna långkörare emot exempelvis Fanta?

Hur smakar det?
Hade det varit ett blindtest mellan Loranga och Fanta så hade jag nog inte kunnat känna någon smakskillnad. Det smakar friskt av apelsin och den är lika sockersöt som Fanta, på gott och ont. Det smakar gott från början till slut.

Vart hittar jag den?
Det kan vara lite knepigt att hitta ibland då den tillverkas i ett mindre bryggeri i Halmstad. Dock står den att finna på välsorterade ICA affärer.

Slutsats
Detta är nostalgi för mig. Jag mins reklamsnuttar i teve och reklamblad i Kalle Anka från min barndom när jag ser Loranga. En dryck som var borta från mina butiker under större delen av det tidiga 2000-talet. Smakmässigt så håller den jämna steg med Fanta. Loranga säljs i 1L flaskor så skall man ha för hela filmkvällen kanske man bör köpa två.

Slutbetyg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s