Red Bull

Standard

Kungen av energidrycker välkyld och välsmakande

Hur smakar det?
Det är svårt att säga något annat än: Det smakar red bull. De flesta har någon gång smakat en och vet vad den smakar. Det är en söt smak med en ganska syrlig finish som vissa kanske har problem med, det blir lite basiskt i munnen. Eftersmaken går även den i det lite syrliga och stannar kvar en ganska bra stund. Positivt enligt denna läskeblaskaren, mindre omtyckt av andra.

Vart hittar jag läskeblasken?
Vart hittar du den inte? Den finns överallt och i en rad olika storlekar och utföranden.

Slutsats
Detta är den mest konsumerade energidrycken som finns och det är kanske inte så konstigt. Det är en mycket behaglig smak, lagom söt, lagom syrlig. Även en stilren och välkänd design på burk och logotyp som gör det lätt att identifiera. Fungerar väldigt bra att blanda med Coca-cola för de som vill ha lite extra energi i tillvaron.

Slutbetyg

Annons

3 reaktioner på ”Red Bull

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s