White Rock Cream

Standard

Direkt från staterna kommer en underlig dricka som vill smaka vaniljsås

Hur smakar det?
Det smakar väldigt snällt av vanilj och inget mer. Det är en ganska behaglig vaniljsmak och den är inte lika dominerande som vissa andra cream drickor. Den slinker lätt ner och man är faktiskt sugen på en slurk till. Denna drickan skall bara smaka vanilj och det är precis vad den gör, inga märkliga eftersmaker eller överraskningar här inte.

Vart hittar jag läskeblasken?
Den hittar du på välsorterade mataffärer med en importhylla. Såsom Coop forum och ICA.

Slutsats
Det smakar vanilj, vad mer kan man säga? Jo att det faktiskt är ganska behagligt att dricka. Det är inget jag skulle rekommendera till en varm sommardag då vaniljen knappast har en uppfriskande effekt. Men den fungerar bra att sitta och dricka när man är sugen på något som är riktigt godis i smaken. En av de bättre vanilj drickorna som finns att få tag i!

Slutbetyg

Annons

6 reaktioner på ”White Rock Cream

 1. Köpte den här igår och ser denna som fullständigt vidrig.
  Den första klunken smakar bra, som grädde. Men sedan kommer eftersmaken. Det är en sur och ”flott” smak och ju fler klunkar man tar, ju mer påfallande blir denna vidriga eftersmak. Så äckligt var det, att detta är den första dryck i hela mitt liv som jag valt att hälla ut innan jag ens klarat hälften.

 2. Monster-Sebbe

  det var roligt första 2 klunkarna, sen blev det som i root beer billig vattnig cola + vaniljen, efter halva burken: ”Palla!”

 3. Göran Andersson

  Här i familjen fick den riktigt bra betyg:
  God vaniljsmak och inte för sliskig.
  3 – 4 burkar i betyg.
  G.S.A.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s