Premier – Lemon & Lime

Standard

Original taste of America var det ja, grön burk i af.

Hur smakar det?
Det smakar som det skall, citron och lime. Det är en sprite/7up efterapare som inte gör något speciellt för mig. Fast nu är inte sprite eller 7up något jag brukar dricka heller för den delen. Men det är ganska friskt, inte för sött och inte för syrligt som citron och lime annars kan bli. Det är mediokert på alla fronter, men duger gott om törsten gör sig påmind.

Vart hittar jag läskeblasken?
Just detta exemplaret hittades på Willys

Slutsats
Det är som sagt mediokert, det finns inget som höjer den till skyarna eller som sänker den till botten. Det smakar precis det som det skall smaka, intet mera. Det är också en av de absolut fulaste burkarna jag någonsin sett, mest tack vare den otroligt vidriga gröna färgen.

Slutbetyg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s